Om firmaet

Om firmaet
Arbejder med alt fra symaskiner til gyllebiler

Snejbjerg Smedie udfører alle opgaver indenfor almindeligt smede – og svejsearbejde.
Herudover udfører værkstedet lokkearbejde og fremstiller forskellige stålkonstruktioner blandt andet mange typer af balkoner, trapper og gelændere.
Virksomheden udfører alle opgaver indenfor fremstilling og reparation, hvor der på værkstedet repareres alt fra små symaskiner til store gyllevogne. Yderligere har Snejbjerg Smedie & Autoværksted en omfattende fabrikation af hydraulikslanger til industrien sandudlæggere fejemaskiner og koste til entreprenører samt en lang række små ting til virksomheden Minicrosser som producerer handicapvogne, kørestole og 3 hjulede cykler. Yderligere har virksomheden meget arbejde med renovering og opbygning af automobiler.

Benny Mortensen
Benny Mortensen er udlært som klejnsmed hos Sejma i Herning og kom senere til TeglElement, hvor han arbejdede som smed og havde ansvaret for vedligeholdelse af maskiner og materiel. Senere arbejdede han en periode hos Moesgaard Silo i Timring.
En overgang havde han Fast arbejde 3 dage om ugen og arbejde derefter selvstændigt hjemme i garagen med smedearbejde for maskinstationer og lignende. I marts 1996 lejede Benny Mortensen en hal på omkring 200 kvm. hos en entreprenør i Snejbjerg. I november 1997 købte Benny Mortensen det gamle “sækkelager” på Kæret 23  og har siden haft smedeforretning der. I 2004 købte han naboejendommen Relund Auto på Kæret 19 og i den forbindelse navneskifte til “Snejbjerg smedie og auto”

Medarbejderne
I dag er virksomheden meget omfattende og beskæftiger udover Benny Mortensen, 1 lærling 1 maskinarbejder 2 lastbilmekanikere, 4 smede samt Benny Mortensen’s kone, Lone, som klarer den daglige administration.